وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


خورش كرفس با سويا

 

مواد لازم:

كرفس =5 شاخه خرد شده(به طول 4 تا 5 سانتيمتر)

نعنا،جعفري و برگ كرفس ساطوري شده =500 گرم

پياز =يك عدد متوسط نگيني شده

سويا درشت يا با طعم (كبابي، دودي، جوجه)= يك بسته

روغن= 4 ق غ

رب گوجه فرنگي= 1 ق غ

قوره فريزري يا تازه= نصف فنجان

نمك، فلفل و ادويه= به ميزان لازم

طرز تهيه:

روغن را در ظرف ريخته و پياز نگيني را اضافه كرده تا طلائي شود سپس كرفس خرد شده را اضافه مي كنيم و چند دقيقه با حرارت ملايم هم مي زنيم در مرحله بعدي سويا ،رب گوجه فرنگي ، نمك ، فلفل و ادويه را اضافه مي كنيم.چهار فنجان آب اضافه كرده و مي گذاريم تا بجوشد.

سبزي هاي ساطوري شده را در ماهيتابه با كمي روغن سرخ مي كنيم و به ظرف خورش اضافه مي كنيم، شعله را كم كرده و تا خورش جا بيافتد.چند دقيقه قبل از كشيدن خورش، براي اضافه كردن چاشني ترش، كمي قوره را اضافه كرده و مي‌گذاريم چند جوش بزند ولي قوره له نشود در صورت نبودن قوره مي توان از آبغوره استفاده كرد.

اين غذا با چلو براي وعده ناهار بسيار مناسب است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: دو شنبه 23 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com